Koszorúszalag nyomatására alkalmas gép, mellyel előképzettség nélkül bárki exkluzív szalagokat készíthet. Nemcsak a betűtípus választható (Windows betűtípusai), hanem logó, piktogram (kereszt, rózsa, angyal) is nyomtatható a szalagra! A beállított sablonokkal telepítés után azonnal használható. A szalagíró egy nyomtató, ezért komoly számítógép periféria igénye nincs, usb porttal csatlakoztatható.

Az ár tartalmazza a használathoz szükséges szoftvert. A helyszíni telepítést egy számítógépre , valamint az egyszeri alapfokú kezeléshez szükséges oktatást nettó 50000 forintért vállaljuk Magyarország területén.  Rendszeres vásárlóink számára biztosítjuk meghibásodás esetén a szervizbe és vissza szállítást! Amennyiben minket bíznak meg a javítás lebonyolításával cseregépet biztosítunk (1db cseregépünk van, mely folyamatosan forog az országban, így várakozás lehetséges)!

Koszorúszalag önköltség:  - 10cm széles 3m hosszú díszes szatén szalaggal fényes arany felirattal rojttal nettó                                                           1593ft

                                                       - 10cm széles 3m hosszú "papír" szalaggal fényes arany felirattal rojttal nettó 438ft

Méret: 200*300*180mm

Anyaga: elektronikai cikk

Származási hely: EU

Csomagolás: 1db/cs

A termék megfelel a hatályos  jogszabályoknak és környezetvédelmi előírásoknak.

Koszorúszalagíró gép

  • Termék kód: KSZ901
  • Készlet: Raktáron